Press Pixels
Background Slider

Dřevěné lešení

Společnost PROFINVESTIK s.r.o., která je významným projektantem, výrobcem a dodavatelem dřevěných příhradových konstrukcí, vyvinula zcela nový typ dřevěného lešení, který znamená zásadní průlom v tomto oboru.

Jeho výhodou proti současným dílcovým nebo rámovým kovovým lešením je především:

  • jištění proti pádu v každé fázi montáže,
  • rychlost montáže (pole á 4m),
  • povolená zatížitelnost
  • snadná manipulace.

Lešení má zatížitelnost 1,5 kN/m2 současně ve všech polích až ve třech patrech nad sebou a jeho příhradové prvky jsou tvořeny pásy a diagonálami a spojovány styčníkovou deskou.

 

I tyto dočasné stavební konstrukce ošetřuje výrobce impregnačním přípravkem Bochemit QB. Pro montáž a demontáž poskytuje výrobce podrobný návod v souladu s právními předpisy zejména se zákonem č. 309/2006 Sb. k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci.

 

Po úspěšném mezinárodním řízení (PO) byl společnosti PROFINVESTIK s.r.o. udělen 23.11.2006 evropský patent č. 1689955, který zajišťuje majiteli patentu ochranu ve státech Rakousko, Německo, Estonsko, Velká Británie, Polsko, Slovensko. Kromě toho byl udělen eurasijský patent č. 008201 platný ve státech Ruské federace, Bělorusku, Kazachstánu, a patent na Ukrajině č. 83685.

Společnost PROFINVESTIK s.r.o. ale také hledá partnera ke spolupráci při využití patentovaného řešení v uvedených teritoriích. Konkrétně se jedná o zajištění odbytu lešení vyráběného v České republice, nebo zavedení licenční výroby v zahraničí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADOBRA_4

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA